Slimmer ondernemen?!

Als ondernemer wil je je vindbaarheid vergroten en opvallen in de zoekresultaten van de zoekmachines. Ook wil je natuurlijk graag werk binnenhalen!

Op Vindplaza kun je meerdere vakgebieden en beroepen toevoegen en ben je beter vindbaar en dat is nu net wat je graag wilt als ondernemer! Ben je bijvoorbeeld schoonheidsspecialist maar ook pedicure is het wel zo fijn dat je op beide resultaten wordt gevonden! Maar dat geldt natuurlijk ook voor een allround vakman die meer is dan alleen timmerman. Profileer je zo breed mogelijk en wordt sneller gevonden!

Naast dat je kan zoeken naar ondernemers in hun regio kun je ook opdrachten plaatsen! Wat je ook wilt doen of wat je ook zoekt plaats de opdracht op Vindplaza.  Zijn er ondernemers geïnteresseerd in jouw opdracht dan kunnen ze hierop reageren en kun je een selectie maken. Door eenvoudig de ondernemer te kiezen die contact met je op mag nemen krijgen de overige ondernemers een bedankje voor de genomen moeite, wel zo aardig toch!

Als je jezelf als ondernemer registreert kun je een eigen profielpagina maken zodat klanten die op zoek zijn naar iemand in die branche een goed beeld van jou en je bedrijf kunnen krijgen. Op de profielpagina hoort naast het bedrijfslogo een foto van de ondernemer zelf zodat het een persoonlijke touch krijgt. Het is toch wel zo fijn om te weten met wie zaken wilt gaan doen!

De gegevens die je invult worden automatisch verwerkt in je profielpagina waardoor er een goed beeld ontstaat van de werkzaamheden die je verricht. Vul deze pagina dan ook zo uitgebreid mogelijk in!

TIP! Als je bent ingelogd kijk dan in “mijn gegevens” of alles juist is ingevuld

TIP! Je kunt tot 3 vakgebieden invullen

Tip! Je kunt meerdere beroepen invullen

TIP! Ben je een ondernemende werknemer dan ben je uiteraard ook welkom!

 

Het plaatsen van je bedrijfsprofiel is geheel kosteloos!

 

Je profielpagina is het visitekaartje voor je bedrijf en wij vragen je dan ook om een foto van jezelf te plaatsen. Het is altijd fijn om te weten met wie je zaken doet. Profielen zonder foto worden dan ook op non actief gezet totdat de foto word ge-upload.

Zie hier mijn profielpagina!