Ben je op zoek naar een ondernemer in de buurt of heb je zelf een opdracht of klus? Plaats deze dan op Vindplaza.nl, eenvoudig en gratis!

 

register.jpg 

 

 

Wist je dat er 1,5 miljoen bedrijven zijn in Nederland? Dit is een recordaantal en als je een ondernemer zoekt in de buurt is dat zoeken in de spreekwoordelijke hooiberg!  Maar op Vindplaza is deze ondernemer wel snel gevonden, op vakgebied en regio.

Ook kun je opdrachten plaatsen zodat de ondernemer jou vindt, wel zo makkelijk!  Een opdracht kan bestaan uit bijvoorbeeld: het betegelen van mijn badkamer, ik zoek een thuiskapster tot het vinden van een installateur van zonnepanelen.

Hoe? Simpel. Ga naar de link opdracht plaatsen en vul de gegevens in.

Vakgebied

 kies uit de lijst waar je de opdracht wil plaatsen

Naam opdracht

bijv. thuiskapster, betegelen badkamer, zonnepanelen

Omschrijving

Ik zoek een thuiskapster die mijn haar wil verven, de producten koop ik zelf

Klaar!

Ondernemers die interesse hebben kunnen reageren en je kunt dan hun profielpagina bekijken met een foto van de ondernemer, het is toch wel zo fijn om te weten met wie zaken wilt gaan doen!

Zijn er ondernemers geïnteresseerd in jouw opdracht dan kunnen ze hierop reageren en kan je een selectie maken. Door eenvoudig de ondernemer te kiezen (maximaal 3) die contact met je op mag nemen krijgen de overige ondernemers een bedankje voor de genomen moeite, wel zo aardig toch?

Meld je nu aan en get connected!

 

aanmelden1.jpg     deal1.jpg